mashhadartexam

مهندس مسعود حَکمی Masoud Hakami

mashhadartexam

مهندس مسعود حَکمی Masoud Hakami

رشته مجسمه سازی


هر مجسمه بیانگر یک اندیشه ، فرهنگ و تمدن است . فرهنگ و اندیشه ای که گاهی اوقات از ورای قرن ها با انسان سخن می گوید و این نشان می دهد که هنر مجسمه سازی راهی مناسب برای بیان و اشاعه فرهنگ و اندیشه انسانی است . دانشجویان این رشته در آغاز الفبای حجم و مجسمه سازی را فرا می گیرند و در مرحله بعد نسبت به طبیعت شناخت پیدا می کنند و یاد می گیرند که چگونه از طبیعت برای ساخت مجسمه الهام بگیرند و سپس از طبیعت عبور کرده و آن را پالایش می کنند و در نهایت ترکیب می کنند و ماده جدید به دست می آورند .

دروس های این رشته در طول تحصیل شامل : دروس پایه ؛ مبانی هنرهای تجسمی ، طراحی پایه ، هندسه ، کارگاه چاپ دستی ، کارگاه نقاشی نقاشی عمومی، کارگاه مواد و روش های ساخت ، تجزیه و تحلیل و نقد آثار هنری ، هنر و تمدن اسلامی ، آشنایی با هنر در تاریخ، آشنایی با موزه ها ، تاریخ عمومی حجم سازی ، آشنایی با هنرهای سنتی . دروس اصلی و تخصصی ؛ نقش برجسته ، کارگاه مجسمه سازی تخصصی ، فرم و فضا ، رابطه مجسمه سازی با محیط ، کارگاه مجسمه سازی عمومی ، آشنایی با فنون قالبگیری ، کارگاه طراحی تخصصی ، کارگاه برنزریزی ، کارگاه سرامیک ،آشنایی با طرح و ساخت سکه ، تجزیه و تحلیل و نقد آثار مجسمه سازی ، طرح جامع مجسمه سازی ، عکاسی ، کارگاه ارتباط تصویری ، پروژه .

 

دانشگاه های پذیرنده : تهران – هنر تهران ( کرج ) – نیشابور

 

نظرات دانشجویان این رشته :

← در این رشته بدیهیات تکنیکی مجسمه سازی را فرا خواهید گرفت و برای فعالیت کارگاهی در اختیارتان قرار می گیرد . اما تنها مطالعات و تجربیات شخصی هر فرد نگاه او را می سازد و کمتر پیش می آید استادی برای شکل گیری نگاه شما وقت بگذارد . اما به طور مشخص مجسمه صحنه ای از یک تئاتر است که هنرمند تصمیم می گیرد آن را جاودانه سازد ( این وجه تشابه برای ارتباط مستقیم این دو رشته با فضا است )